Onze diensten

VARSMA brengt de gewenste verandering voor u op gang met een een structureel resultaat. U vindt met VARSMA een samenwerkingspartner die transparant, zorgvuldig en resultaatgericht de juiste oplossing brengt. Met focus, lef en respect.

Businesspartner

In VARSMA zit de kracht in het strategisch denken en businesspartnerschap. Wij zijn nieuwsgierig, verbreden ons perspectief, denken buiten kaders, combineren verschillende variabelen, hebben het lef te speculeren en deinsen niet terug van complexiteit.

Met begrip van de business en focus op de lange termijn kijkt VARSMA naar organisatievraagstukken. Wij dragen zorg voor een goede begeleiding en implementatie gedurende de invoering van structuren, processen, culturen en procedures. Verder zetten wij onze organisatiesensitiviteit in om de verwachtingen van de business scherp te houden en de mindset van verandering te stimuleren. Met als doel een flexibel en aanpassingsgericht beleid.

Modern Organiseren

Organisaties hebben te maken met steeds complexere vraagstukken, veeleisende klanten, leidinggevenden op afstand en met een nieuwe generatie medewerkers. Het is daarom belangrijker dan ooit om wendbaar en innovatief te zijn. Medewerkers zijn door de omstandigheden gedwongen steeds zelfstandiger te opereren. De kern van Modern Organiseren is het creëren van meer autonomie, eigenaarschap en vrijheid bij medewerkers en teams.
 

Interesse in onze diensten? Maak een afspraak.    OFFERTE